Volgers

vrijdag 15 maart 2013

Kaartje gemaakt met de lang verwachte Sizzix stansen

Goedenavond allemaal, Leuk dat jullie weer eventjes langskomen op mijn blog en bedankt voor de leuke reacties op mijn Tag.

Vorige week waren de langverwachte Sizzix stansen weer binnen bij Doe@ding. Na het ophalen ervan ben ik er (bijna) gelijk mee aan de slag gegaan want, het is zo'n leuk model en je kan hem zo lang maken als je zelf wil. Het onderstaande kaartje is het resultaat.

De volgende materialen heb ik gebruikt: omdat ik het stempeltje Tilda with little pocket zo leuk vind heb ik deze weer gebruikt. Het hoekje links boven is een nieuwe Doohickey van Magnolia. Tilda heb ik weer ingekleurd met Distress Ink en Distress Markers. De kaart is gemaakt van wit cardstock en Maja design papier. De kaart is verder versierd met bloemen en de blaadjes met de stans van Cottage Cutz. De tekststempel is van Joy crafts. De rondjes zijn gestanst met een Sizzix stans. Op de bloemen en aan de broekspijpen van Tilda heb ik nog wat stickles aangebracht. En op Tilda's vlechten heb ik nog plaksteentjes gedaan.

Ik hoop dat jullie het net zo'n leuk kaartje vinden als ik.

Ik wens jullie een fijn weekend toe en laat gerust een berichtje achter.

Veel liefs,

Elles

2 opmerkingen:

  1. Wat een plaatje zeg, prachtig ik ga denk ook voor de mal, liefs Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oohh wat een schattig kaartje, echt hel mooi. Wat een leuk modelletje he?!
    Zie je zaterdag gezellig!

    Xx Angela

    BeantwoordenVerwijderen