Volgers

vrijdag 8 maart 2013

Tilda with Magnolia Branch

Hallo allemaal,

Leuk dat jullie weer eventjes langskomen op mijn blog.

Met het volgende kaartje ben ik wel eventjes bezig geweest. Het inkleuren van Tilda en de Magnolia boom ging gelukkig vlotjes. Ook de vorm van de kaart maar toen kwam het. Hoe ga ik hem verder versieren???.

Want ja, Tilda zittend op een bankje en de 2 hekjes vond ik toch maar een beetje saai. Dus het een en ander aan versieringen gepakt en na wat heen en weer schuiven met het bloemen, takjes, lint en bedeltjes was het telkens het toch net niet. Maar vandaag viel het allemaal op zijn plaats en vind ik het een aardig kaartje geworden.

Tilda with Magnolia Branch en de Magnolia Boom heb ik gekleurd met Distress Ink en Distress Markers zo ook de achtergrond. Tilda zit op het bankje van La-La land crafts Dies. De hekjes zijn van een stans van Marianne Design. De takjes zijn van Cottage Cutz. Het hoekje heet Vintage Flourishes en is van Joy crafts. Verder de DooHickey van Magnolia So wrapped Lovely genaamd. De bloemen heb ik gekocht bij Marlous van Doe@ding. Het lint op een beurs. De vorm van de kaart heb ik gestanst met een Grand Nestabilities van Spellbinders. Het designpapier is van Pion. Op de magnolia bloemen heb ik Stickles gedaan.

Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden. Laat gerust een berichtje achter. Altijd leuk om te lezen.

Ik wens jullie allemaal een fijn weekend,

Veel liefs,

Elles

1 opmerking:

  1. Wat een prachtige kaart zeg, hele lieve kleurtjes ook liefs Janny

    BeantwoordenVerwijderen