Volgers

maandag 17 november 2014

Happy Birthday en kerstkaart

Hallo allemaal,

Ik ben eventjes uit blogland geweest maar ik heb niet stil gezeten. LOL. Naast mijn werk ben ik druk doende geweest om kerstkaarten en andere soort kaarten te maken. De volgende twee wil ik graag met jullie delen.

De eerste is een verjaardagskaart. Voor de basiskaart heb ik een stans van Martha Stewart gebruikt. Deze had ik al een tijdje maar nog steeds niet gebruikt. Het designpapier is van Pion.

Het cardboard karton heb ik bewerkt met gesso.

Een close-up van de bloemen. De bloemen heb ik bewerkt met Inka Gold om het wit te breken. De stansen zijn van Noor Design Magnolia en Marianne Design. En nog plakparels voor de vlinder.

Het tweede kaartje is een kerstkaart. Voor de basis van deze heb ik een stans van Go Kreate gebruikt. Het designpapier is van Noor Design als jullie dit nog kunnen zien. LOL.

De roll up roses heb ik bewerkt met ijskristallen. Rondom Tilda heb ik stampendous gedaan. De andere stansen zijn van Noor Design, Magnolia en Spellbinder. Verder nog Stickles en de tekststempel is ook van Noor Design.

Leuk dat jullie weer langs zijn geweest op blog. Laat gerust een berichtje achter ik lees ze altijd met veel plezier.

Zo nu ga ik gauw een blogrondje doen. Tot gauw.

Veel liefs,

Elles

3 opmerkingen:

  1. Hallo Elles,

    Wat heb je mooie kaarten gemaakt de eerste kaart vind ik super mooi van kleur en je heb de stansen heel mooi verwerkt op deze kaart en de tweede kaart is weer een super mooi Magnolia kaart.

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi hoi wat zijn dit twee prachtige kaarten erg mooi van kleur en prachtig uitgevoerd
    Grt corry

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Twee hele mooie kaarten Elles!! Mooi ingekleurd en wat een prachtige details allemaal. Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen