Volgers

donderdag 19 juni 2014

Hoera Geslaagd!!!

Hallo allemaal,

Hebben jullie gisterenavond ook zo genoten van het voetbal??. Ik was aan het werk maar ik heb tussen de werkzaamheden door samen met mijn bewoners gekeken.

Van de week heb ik jullie vast een preview gegeven van Tilda With Lace Pants. En nu zullen jullie vast het eindresultaat willen zien maar ik heb tussendoor twee andere kaarten gemaakt, daar er twee collega's geslaagd zijn voor een opleiding die ze het afgelopen jaar gedaan hebben.

De kaarten heb ik in de kleuren gemaakt die de dames mooi vinden. Namelijk een rode en een blauwe kaart. De rode kaart was voor mij wel een challenge, hihi, aangezien ik eigenlijk behalve met kerst nooit geen rode kaart maak. Maar het viel me allemaal mee.

Deze keer heb ik Bright Tilda gebruikt want, die vond ik wel toepasselijk. Natuurlijk heb ik haar weer ingekleurd met Twinkling H2O's en Distress Re-Inkers en nog her en der Stickles voor een beetje bling-bling.

De vorm van de kaart is gemaakt met een mal van GoKreate. Ook heb ik weer de prachtige stans van Wild Rose Studio gebruikt. De hoera stans van Noor Design heb ik twee keer gestanst zodat het woord Hoera beter uitkomt op de kaart. De scrabble letters zijn ook van Noor. Verder heb ik nog bloemen en een parellint gebruikt. Het designpapier, als jullie dit nog kunnen zien is van Magnolia.

Dames de kaart is onderweg naar jullie.

Ik wens iedereen een prettig weekend toe. En bedankt voor de lieve reactie's op mijn vorige bericht. Ik ga nu weer verder met Tilda With Lace Pants.

Veel liefs,

Elles

5 opmerkingen:

 1. Wauwww wat mooi om twee dezelfde kaarten naast elkaar te zien! Super aangekleed.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn hartstikke leuk allebei
  Liefs Cinderella

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Elles,

  Wat een super leuke kaarten zijn dit weer en wat een toepasselijke Tilda heb je gebruikt.

  Lieve groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. WAUW wat een schitterende kaarten heb je voor je collega's gemaakt. Mooi ingekleurd ook!! En deze Tilda is wel heeeeel toepasselijk!! Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen