Volgers

dinsdag 12 november 2013

Show The Way Tilda

Goedemorgen allemaal,

Hebben jullie dat ook weleens denk je alles geinstalleerd te hebben op je blogpagina ontbreekt er toch nog iets. En dat is toch wel van belang als mensen je willen volgen. Hihi maar dankzij Marrie is dit verandert. Marrie leuk dat je me volgt!!.

Maar nu het kaartje. Magnolia heeft een mooie collectie papier uitgebracht genaamd Winter Wonderland. Het leek me leuk om met groen en roze aan de slag te gaan. Weer eens wat anders dan groen en rood. Ik heb er een schudkaartje ervan gemaakt om mee te doen aan de Time For Magnolia Challenge # 34 kerstschudkaartje.

Tilda heb ik weer ingekleurd met Twinkling H2O's en Distress Ink. De randen van het schudgedeelte, het klokje, sterretjes en de kerstster heb ik bewerkt met Inka Gold kleur zilver. De grote wijzer staat normaal gesproken iets voor de twaalf uur maar omdat anders het woord Happy bijna niet te lezen was heb ik hem iets verzet Hihi. En natuurlijk mag de prachtige ijskristallenrand van Noor design niet ontbreken.

En dit is het resultaat geworden.

De materialen die ik gebruikt heb zijn:

Stempels: Show The Way Tilda uit de Winter Wonderland collectie 2013 en de tekststempel is van Happy Holidays van Noor Design

Stansen: Starlight Lace en Pionsettia van Magnolia en Marianne Design voor het klokje.

Papier: Magnolia Design papier Winter Wonderland Collectie 2013 en groen/ roze cardstock.

Voor de versieringen: groen takje, witte besneeuwde takjes en plak pareltjes. En natuurlijk sneeuw.

Leuk dat jullie weer langs zijn geweest op mijn blog laat rustig een berichtje achter. En bedankt voor de leuke reacties op mijn vorige kaart.

Allemaal een fijne dag verder het is goed weer om lekker te freubelen.

Veel liefs,

Elles

3 opmerkingen:

  1. Een hele mooie schudkaart Elles!! Prachtig zo in groen met roze. En ach op een paar minuten niet gekeken toch. LOL!! Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Elles , wat heb je een prachtige schudkaart gemaakt !! En erg mooi .... een kerstkaart in groen en roze. Je kleurt erg mooi ! Bedankt voor het bezoeken van mijn blog EN het meedoen bij TFM ! Creatieve groetjes van Christa.

    BeantwoordenVerwijderen