Volgers

zaterdag 30 november 2013

North Pole Tilda

Hallo allemaal,

Leuk dat jullie een bezoekje brengen op mijn blog.

Deze keer weer een kerstkaartje. Ik ben een paar dagen lekker vrij en zodoende kan ik lekker freubelen want anders komen de kerstkaartjes niet af. Haha.

Voor dit kaartje heb ik de leuke North Pole Tilda gebruikt. Behalve dat ik H2O's heb gebruikt heb ik rondom Tilda ook de nodige glitters gebruikt namelijk Stickles en Stampendous.

Van de week is er een prachtige stans van Noor Design uitgekomen en deze heb ik gelijk op mijn kaartje gebruikt. De rand heb ik bewerkt met Distrss Ink. Ook heb ik Doohickeys gebuikt van Magnolia genaamd Vintage Mistletoe en Pionsettia en de randen hiervan heb ik bewerkt met Inka Gold. De tekststempel is ook van Magnolia. De tekst vond ik qua naam wel bij die van Tilda passen. Hihi. De kaart is een mal van Go Kreate genaamd Large Frame Frilly #7.

Verder heb ik groen en rood cardstock gebruikt en is het designpapier ook van Magnolia.

Morgen plaats ik weer een kerstkaartje. Ben je nieuwsgierig kom dan gerust nog een keertje langs en laat gerust een berichtje achter. Deze lees ik altijd met veel plezier.

Bedankt voor de leuke reacties op mijn gepimpte tasje. Tot de volgende keer en een fijne avond allemaal.

Veel liefs,

Elles

2 opmerkingen:

  1. Hallo Elles,

    Wat een leuke kerstkaart heb je weer gemaakt en je nieuwe mal is schitterend hoor en je bloem vind ik ook prachtig en ik kom zeker nog eens langs.

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen