Volgers

zondag 26 mei 2013

Verjaardagstasje gepimpt met Happy Princess Tilda

Goedemorgen allemaal,

Aller eerst bedankt voor jullie lieve reacties op mijn vorige creatie.

I.v.m. drukte heb ik helaas geen tijd gehad om eerder iets nieuws op mijn blog te plaatsen.

Vandaag is een nichtje van ons jarig en die willen we wat geven voor in haar spaarpot. Maar ja alleen een envelope is ook weer wat saai. Dus net als voor haar zus die een paar weken geleden jarig was heb ik een tasje gepimpt om daar de envelope in te doen. Want ze vond toen het tasje van haar grote zus toch wel mooi.

Aangezien ze een lekkere "spring in het veld" is heb ik Happy Princess Tilda gebruikt want, die vond ik wel bij haar passen.

Tilda heb ik wederom ingekleurd met Twinkling H2O's en Distress Ink. Het tasje heb ik eerst beplakt met cardstock en toen met Magnolia design papier uit de Princes en Princesses collectie. Verder heb ik gebruikt gemaakt van de volgende stansen: Tim Holz voor de vlinders, Joy crafts voor de vlaggetjes en de Sixxiz stans Ornate oval.

Voor de versiering heb ik: bloemen, veertjes, een bedeltje en Doo-Bee-Pops (voor de ballon) en touw voor de vlaggenlijn gebruikt. Tilda heb ik met een "springveertje" op het tasje geplakt zodat ze lekker vanaf het tasje springt. Hihi. Al met al vind ik het een leuk tasje geworden.

Ik wens jullie allemaal een fijne zondag verder. Laat rustig een berichtje achter altijd leuk om te krijgen en te lezen.

Veel liefs,

Elles

2 opmerkingen:

  1. Dat ziet er erg mooi en leuk uit Elles!! Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een schatje zeg je tasje, daar zal je nichtje blij mee zijn geweest, liefs Janny

    BeantwoordenVerwijderen