Volgers

vrijdag 20 september 2013

Tilda With Corn

Hallo allemaal,

Door het herfstachtige weer kreeg ik zin om een herfstkaartje te maken. Voor dit kaartje heb ik Tilda with Corn gebruikt uit de Turning Leaves Collection 2012.

Net zoals zo vele van jullie ben ik verknocht aan de crafters clay. Het is leuk om te gebruiken en je kan het ook nog een kleurtje geven in de kleur die jezelf leuk vindt en bij je kaartje c.q. creatie past. Voor dit kaartje heb ik siliconen mallen gebruikt van Martha Stewart.

Tilda heb ik wederom ingekleurd met Twinkling H2O's en de huid met Distress Ink. Het eikenblad en de eikels heb ik gedaan met Twinkling H2O's. Het schilderijtje met Distress Ink. De randen van het papier heb ik bewerkt met Vintage Photo van Distress Ink

De stansen die ik gebruikt heb zijn van Go Kreate Large Frames Frilly #7 en Spellbinders Nestabilities. De blaadjes en de dennenappels heb ik gekocht bij Xenos en de besjes bij Doe@ding. Het designpapier is van Magnolia en BoBunny. Het woord Autumn heb gemaakt met de letters van Clear Stamps van Panduro design.

Ik wens jullie een fijn weekend!!. Laat rustig een berichtje achter. Ik lees ze altijd met plezier!!

Veel liefs,

Elles

3 opmerkingen:

  1. Wat een heerlijke najasrskaart zeg hele mooie warme kleuren, prachtig liefs Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Elles , wat een super mooie herfstkaart. Ik houd wel van die warme kleuren. En die klei is iets wat ook nog op mijn lijstje staat. Erg leuk hoor. FIJNE DAG ! Groetjes van Christa.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hij is weer schitterend Elles!!! Gelukkig is het nu nog even geen herfst maar schijnt de zon heerlijk!! Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen