Volgers

woensdag 8 januari 2014

Tilda With Vintage Outfit in het paars

Hallo allemaal,

Leuk dat jullie weer langskomen op mijn blog en bedankt voor de reactie's op verschillende manieren op mijn vorige blog. Vorige keer vertelde ik dat ik me bezig zou gaan houden met een fotolijstje maar het volgende kaartje kwam er tussen door en die moest vandaag echt op de bus. Maar ik ben een paar daagjes vrij dus het fotolijstje volgt nog.

Dit kaartje heb ik voor een lieve kennis gemaakt die morgen jarig is. We hebben haar en haar man ontmoet op onze rondreis door Turkije. Hij was toen aan het filmen en het eindresultaat hebben we afgelopen zondag bij hun bekeken. De film was echt mooi geworden. Maar nu het kaartje.

Tilda heb ik ingekleurd met Twinkling H2O's en Distress Ink. Voor een beetje extra bling-bling heb ik nog stickles op Tilda's jurk gedaan. Rondom Tilda nog Stampendous.

Natuurlijk konden de prachtige stansen van Noor Design niet ontbreken die heb ik bewerkt met Inka Gold. De tekst is van Unique Products en deze zijn bewerkt met Distress Ink. Op de vlinder nog een paar plaksteenstjes gedaan. Rondom de gestanste Tilda heb parellint gedaan. En aangezien ik graag bloemen op mijn kaarten gebruik konden deze natuurlijk ook niet ontbreken. Het designpapier is van Maja Design.

Ik wens jullie allemaal een fijne avond en laat gerust een berichtje achter. Ik lees ze met plezier.

Veel liefs,

Elles

3 opmerkingen:

  1. hoi elles
    nou je kaart ziet er prachtig uit, zo mooi wat kleur betreft en al die gave stansen maak het tot een bjoetie!
    groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat is dit weer een schitterende kaart Elles en wat leuk dat je van je rondreis vakantie vrienden hebt over gehouden wij hebben dat nu ook al 7 jaar en is altijd weer leuk als we elkaar zien.

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen