Volgers

zaterdag 11 januari 2014

Eindresultaat van het fotolijstje

Goedemiddag allemaal,

Bedankt voor alle reactie's op mijn vorige kaart zowel op mijn blog als op FB van Doe@ding en Noor-Design.

Afgelopen donderdag heb ik het fotolijstje afgemaakt. In het verleden had ik er al eens eentje gemaakt voor mijn moeder maar ze wilde graag een andere.

Het fotolijstje heb ik bij de Xenos gekocht. Deze heb ik beplakt met het prachtige papier van Maja Design. De randen heb ik eerst ruw gemaakt en bewerkt met Distress Ink. De blaadjes heb ik gestanst met de mal van Cottage Cutz en de vlinderrand is natuurlijk weer van Noor. Dit blijft toch wel van mijn favoriete mallen. Hihi. De blaadjes en de vlinderrand heb ik ook bewerkt met Distress Ink.

Om de foto heb ik parellint gedaan. Verder lint en bloemen. De twee vlinders heb ik gemaakt met een siliconen mal van Martha Stewart en crafters clay. De vlinders heb ik gekleurd, net zoals Tilda, met Twinkling H2O's.

Mijn moeder vond het fotolijstje erg mooi geworden.

Leuk dat jullie weer langs zijn geweest op mijn blog en ik wens jullie een fijn weekend verder. Laat gerust een berichtje achter en mocht je vragen hebben hoor ik het graag.

Veel liefs,

Elles

2 opmerkingen:

  1. hoi elles
    nou je fotolijstje is zeker heel mooi en romantisch, echt een juweeltje om naar te kijken!
    groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Elles,

    Ziet er heel leuk uit zeg je fotolijstje je moeder zal hier weer blij mee zijn.
    Ben je gisteren nog naar Doe@Ding geweest wat was het druk he!
    Ik heb weer leuke dingen gekocht en vond het wel jammer dat de nieuwe Magnolia's er nog niet waren moet nog effe geduld hebben ha ha!!!

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen