Volgers

vrijdag 23 mei 2014

Sarah

Hallo allemaal,

Door drukke werkzaamheden was ik de laatste tijd helaas niet in de gelegenheid om een kaartje te maken en deze met jullie te delen. Maar de afgelopen dagen gelukkig wel en wil ik hem graag met jullie delen.

Dit kaartje heb ik voor Christa gemaakt die volgende maand Sarah gaat zien. Ik heb Summer Strawberry Tilda uit de Animal of The Year collection 2014 gebruikt want, die vond ik wel lekker vrolijk voor een verjaardagskaart. Natuurlijk heb ik haar weer ingekleurd met Twinkling H2O's en Distress Re-Inkers.

Voor de vorm van de kaart heb ik een stans gebruikt van GoKreate. De stans met Tilda is van Wild Rose Studio. Het woord Hoera en de Scrabble letter's en de vlinder zijn van Noor Design. Ter versiering heb ik verder Stampendous, bloemen en plakparels gebruikt. Het Designpapier is van Noor design en Studio Light. De binnenkant heb ik ook designpapier gedaan.

Christa, je kaart is onderweg en ik hoop dat je hem mooi vind.

Ik wens iedereen een heel fijn weekend toe en ik probeer bij iedereen snel langs te komen in blogland.

Veel liefs,

Elles

4 opmerkingen:

 1. Hallo Elles,

  Wat een leuke kaart is dit weer en die stempel is zo lief prachtig papier heb je gebruikt lekker zoet van kleur ik hou daar wel van ha ha!!
  Nog een fijn weekend!!

  Lieve groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb hem vandaag gekregen hoor .... dank je wel voor je prachtige kaart !!
  Heel lief dat je een SARAH-kaart voor me hebt gemaakt.
  Hij hangt hier te pronken hoor.
  XX Christa.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heeee long time no see, hahha!! Leuk dat je er weer bent om deze supermooie kaart met ons te delen!! Tis een bjoeite Elles. Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen