Volgers

zaterdag 23 november 2013

Gepimpt tasje met Happy Princess Tilda

Hallo allemaal,

Bedankt voor alle lieve en leuke reacties op mijn vorige kaart. De ontvangster van de kaart was er erg blij mee.

Deze keer heb ik een tasje gepimpt voor mijn nichtje die 12 jaar is geworden. Ze wilde graag geld voor haar verjaardag maar om dit zo in een envelope te geven vond ik toch wel een beetje saai.

In mijn vorige bericht had ik geschreven om een foto te plaatsen ingekleurd met Twinkling H2O's. Hieronder de foto en ik hoop dat jullie de glinstering goed kunnen zien.

Ik heb een "oude" Tilda gebruikt uit de Once Upon Time Collection 2013 genaamd Happy Princess Tilda. Het blijft een leuke/vrolijke stempel. Ook heb ik het design papier uit die collectie gebruikt.

Het leek me ook leuk om de leeftijd erop te verwerken dus heb ik met crafter's clay en Ornamental een lijstje gemaakt. Deze heb ik hetzelfde kleurtje gegeven als Tilda. In het lijstje heb ik de cijfers geplakt. Er onder heb ik nog wat bloemen gedaan.

De woorden Happy Birthday konden ook niet ontbreken deze zijn Unique products en heb ik weer bewerkt met Distress Ink.

En vlinders blijven ook altijd leuk om te gebruiken. Dus weer de prachtige vlinderrand van Noor Design gebruikt en ook weer de vlinder van Noor Design genaamd Vintage Flourishes. Hier heb ik nog wat strass steenstjes opgeplakt.

Mijn nichtje heeft ondertussen het tasje ontvangen en vond hem leuk.

Ik wens iedereen een fijn weekend verder. Laat gerust een berichtje achter ik lees ze altijd met veel plezier.

Veel liefs,

Elles

2 opmerkingen:

  1. Hallo Elles,

    Wat een leuk tasje heb je gemaakt zeg die Tilda is ook super mooi ingekleurd en toepasselijk voor een verjaardag voor je nichtje.

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Schitterend tasje Elles!! Werkelijk heeeeel mooi. Ook supers ingekleurd. Fijne zondag. Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen