Volgers

maandag 19 augustus 2013

On de road Tilda

Hallo allemaal,

Wat leuk dat jullie weer langskomen op mijn blog. Wat een raar weer is het toch eerst onweer en fikse buien en nu schijnt het zonnetje. Maar het was wel het weer om dit volgende kaartje af te maken.

Voor dit kaartje heb ik weer een kleurtje gebruikt wat ik nooit gebruik en dat is het kleurtje groen. Maar ik vond het wel een lekker vrolijk kleurtje en ben er dus lekker mee aan de slag gegaan. Het was wel lastig om bijpassend designpapier erbij te vinden maar bij Doe@ding ben ik er toch voor geslaagd. Ik heb weer On the road Tilda gebruikt want ik vind deze zo leuk. En haar gemaskerd met de Zweedse kusthuisjes.

Mijn lieve echtgenoot dacht dat ik met een nieuwe hobby was begonnen omdat ik ook met klei in de weer was. Hihi. Maar dat was voor het schilderijtje. Toen ik met de crafter's clay bezig was kreeg ik gelijk trek in toffee door de geur ervan. Haha. Op verschillende blogs had ik al gelezen dat het licht is maar, ik had niet verwacht dat het zo licht zou zijn. Het is erg leuk om mee te werken en een echt aanrader.

De materialen die ik gebruikt heb:

Stempels: On the road Tilda en Zweedse kusthuisjes uit de Sea Breeze Collection 2013 van Magnolia.

Tekststempel: Wild rose Studio

Gekleurd met: Twinkling H2O's, Distress Markers en Distress Ink

Stansen: Magnolia (ik weet alleen niet hoe deze heet) en Grand Nestabilities van Spellbinders

Papier: Designpapier van Maja Design en groen cardstock

Schilderij: Mod Molds van Mod Podge en crafter's clay van Martha Steward Crafts

Versieringen: Lint, bloemen, groen/wit koord en schelpen

Bedankt voor de lieve reacties op mijn vorige kaart en leuk dat jullie langs zijn geweest. Laat gerust een berichtje achter altijd leuk om te lezen.

Veel liefs,

Elles

2 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige kaart heb je gemaakt zeg liefs Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. WAUW, schitterend Elles!! Enne.............echt leuk hè die klei. Als ik je een tip mag geven? Ik weet niet of je een Pipoos in de buurt hebt bij jullie, maar daar hebben ze ook licht gewicht klei, L'Artista, en is net zo duur als die Crafters Clay van Martha Stewart maar dan heb je 200 gram.....Fijne zondag. Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen