Volgers

dinsdag 26 augustus 2014

Tilda with rose Basket

Hallo allemaal,

Zo daar was ik weer. Hihi. Allemaal een fijne vakantie gehad??. Miranda leuk dat je volgster bent geworden van mijn blog.

Na drie heerlijke weken vakantie waarvan we twee weken in het mooie Toscane hebben vertoefd (gelukkig met mooi weer) en na alweer een week gewerkt te hebben had ik eindelijk weer eens tijd om een kaartje te maken voor iemand die aan het herstellen is van een heupoperatie.

Voor deze kaart heb ik Tilda with rose basket gebruikt en zoals jullie gewend zijn haar gekleurd met Twinkling H2O's en Distress Re-Inkers.

Ik heb als basis een stans van Spellbinders gebruikt zo ook het hekje en de ovaal is van Spellbinder het rondje met tekst is met een mal van Sizzix uitgestanst. De lantaarn is een DooHickey van Magnolia. De tekst stempel is van Marianne Design. Verder nog wat bloemen en een parellint om het geheel af te maken. Het designpapier is van Pion

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Nu ga ik weer gauw verder met mijn rondje door blogland waar ik gisteren al mee begonnen was.

Veel liefs,

Elles