Volgers

zaterdag 19 april 2014

Versierde envelope en kaart

Hallo allemaal,

Leuk dat jullie weer een bezoekje brengen aan mijn blog.

Deze keer heb ik een envelope gemaakt met een mal van Dutch DoBaDoo en gepimpt voor een nichtje van ons die morgen jarig is.

Deze keer heb ik een stempel gebruikt van Lili of the Valley en heet So Many Presents. De stempel heb ik van mijn lieve moeder gekregen op de Art Specially Event. Ik heb dit dametje ingekleurd met Twinkling H2O's en Distress Re-inkers. Het dametje heb ik blond haar gegeven daar ons nichtje ook blond is. Hihi. En rondom heb ik weer Stampendous gedaan.

De ballon is een stans van Marianne Design en de strik is gemaakt van crafters clay en heb ik een kleurtje gegeven met H2O.

Natuurlijk konden de stansen van Noor Design niet ontbreken. Want het woord Hoera en kadootjes horen natuurlijk op een verjaardag.

Voor in de envelope heb ik een kaartje gemaakt maar die heb ik simpel gehouden. Het idee hiervoor kwam ik op verschillende blogs tegen. Ik heb alleen cardstock en de stempel gebruikt. Deze heb ik niet ingekleurd.

Hier nog een foto van de envelope en kaart samen.

Het papier dat ik gebruikt heb is Designpapier van Magnolia en roze, wit, geel, en groen cardstock. Achter de stempel zit nog een gaasje verwerkt.

Bedankt voor jullie lieve reactie's op mijn vorige kaart. Laat gerust een berichtje ik lees ze altijd met heel veel plezier.

Ik wens iedereen fijne paasdagen toe.

Veel liefs,

Elles

5 opmerkingen:

  1. Wat een schattig en prachtig kaartje en het achtergrondpapier vind ik stoer!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een schattige combinatie als de flop op de mat valt word iemand al blij en dan nog zo vrolijke kaart erin, geweldig
    groetjes corry

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke vlop heb je gmeaakt, goed idee om de stempel een keer niet in te kleuren. Staat super zo bij elkaar!
    groetjes
    Neline

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke, mooie en vrolijke creatie!! Leuke mallen heb je gebruikt zeg. Geweldig Elles!! Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen