Volgers

zondag 9 maart 2014

Van Harte met Tilda with Two Rosettes

Hallo allemaal,

Genieten jullie ook zo van het mooie weer??. Ik wel en wat mij betreft mag het zo wel blijven.

Het kaartje dat ik gemaakt heb is voor een kennis van mijn moeder die van de week jarig is. Aangezien deze dame op leeftijd zelf geen p.c. heeft kan ik hem vast aan jullie laten zien.

Ik heb Tilda with Two Rosettes gebruikt en gemaskerd met een stempel van Noor design. De laatste had ik een tijdje liggen maar nog niet gebruikt. Het idee om Tilda te laten zitten op de stengel van de roos heb ik opgedaan bij de demodagen van Doe@ding.

De kaart heb ik gemaakt met een mal van Dutch DooBaDoo. Tilda heb ik ingekleurd met Twinkling H2O's en Distress Re-Inkers. Voor de roos heb ik alleen Twinkling H2O's gebruikt. De randen van de briefkaart heb ik ruw gemaakt en bewerkt met Distress Ink. De randen van het Maja designpapier, cardboard, de scrabble letter's van Noor design en de takjes van Joy heb ik ook bewerkt met Distress Ink. Het cardboard heb verder nog gekleurd met Inka Gold. Verder heb ik nog bloemen gebruikt en op de roos die Tilda vast heeft heb ik stickles gedaan.

Met dit kaartje wil graag meedoen aan Tilda's Town challenge nr #95 Add a technique

Bedankt dat jullie weer langs zijn geweest op mijn blog en voor de lieve reactie's op mijn vorige kaart. Ik ben benieuwd wat jullie van dit kaartje vinden dus laat gerust een berichtje achter, ik lees ze altijd met veel plezier.

Ik wens iedereen een fijne week toe met mooi weer en veel freubelplezier.

Veel liefs,

Elles

6 opmerkingen:

  1. hoi elles
    nou je kaart is echt een juweeltje geworden en heerlijk om naar te kijken, zo mooi!!
    groetjes corry

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Elles,

    Wat heb je dat leuk gedaan met Tilda op die roos stempel het ziet er heel mooi uit leuk zijn die letters van harte staat heel leuk en die takjes zijn ook super al met al een schitterende kaart!!

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. WOW Elles wat een schitterende kaart! Leuk zoals je Tilda op de steel van de roos hebt gezet! Ik heb de afgelopen twee dagen heerlijk in de tuin gezeten met een goed boek! Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Beautiful Card! Great masking and lovely colours. Thanks for joining us at Tildas Town. Good luck!
    Hugs Frida

    BeantwoordenVerwijderen
  5. fabulous card! lovely images, tilda look so cute sitting on the big rose. Thank you for joining us at Tilda's Town this week.
    hugs, shien shien

    BeantwoordenVerwijderen