Volgers

zondag 12 januari 2014

Doe@ding 7 jaar!!

Goedemorgen allemaal,

Alweer in korte tijd een blogberichtje van mij aan jullie. Hihi.

Gisteren bestond Doe@ding 7 jaar. Dit is de hobbywinkel waar ik altijd mijn hobbyspulletjes koop. Ik kom er altijd graag want geen vraag is te gek en als er iets niet is willen ze het voor je bestellen. Vandaar dit kaartje voor Marlous en haar team.

Voor dit kaartje heb ik Tilda in Evening Dress gebruikt. En zoals jullie gewend zijn heb ik haar natuurlijk weer ingekleurd met Twinkling H2O's. Voor de huid heb ik Distress Re-Inkers gebruikt deze geven net dat beetje extra qua kleur. Rondom Tilda heb ik Stampendous gedaan en een parellint.

En ook voor dit kaartje kon ik het weer niet laten om de stansen van Noor Design te gebruiken. De 2 tags zijn gemaakt met een Doohickey van Magnolia genaamd Bloomy Tag. De grote stans van Noor heb ik bewerkt met Inka Gold.. Het schilderijtje heb ik gemaakt met een siliconen mal van Mod Podge en crafters clay van Martha Stewart. Deze heb ik een kleurtje gegeven met H2O en het cijfer 7 erin geplakt. Het design papier is van Maja Design.

Om het geheel af te maken heb ik nog bloemen, veertjes en lint gebruikt.

Leuk dat jullie weer zijn langs geweest op mijn blog en bedankt voor de leuke reactie's op mijn fotolijstje. Laat gerust een berichtje achter ik lees ze altijd met plezier!. En heb je een vraag stel deze ook gerust.

Ik wens jullie een fijne zondag.

Veel liefs,

Elles

6 opmerkingen:

  1. hoi elles
    nou een prachtige kaart en heel toepasselijk met dat lijstje met 7 er in!! en een proostende tilda kon allemaal niet beter of mooier!!
    groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Elles,

    Volgens mij heb ik jou kaart zien hangen bij Doe@Ding achter de kassa toen wist ik natuurlijk niet dat hij van jou was ik vind het een schitterende kaart heel mooi gemaakt hoor Elles en ik kom ook altijd bij Doe@Ding vind het er altijd zo gezellig als ik er kom niks is te veel wat je ook vraagt het was zaterdag wel druk hoor kon niet zo lekker snuffelen op mijn gemakkie ha ha!!
    Ik heb jou niet gezien of was je er niet?
    Misschien een andere keer!!

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. WAUW!!! Wat een prachtige kaart Elles en wat een mooie mallen en details heb je weer gebruikt. Een lust voor het oog. Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een prachtige kaart heb je gemaakt voor Doe@ding !!
    Wat attent van je.
    FIJN WEEKEND !
    Groetjes , Christa.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Daar zal Marlous blij mee zijn geweest, het is echt een prachtige kaart, fijn weekend liefs Janny

    BeantwoordenVerwijderen